Mama s-a prezentat la camera de urgență din Río Hortega cu fetița de 13 luni, ale cărei teste au arătat că a ingerat droguri, mai exact canabis și cocaină, potrivit El Espanol.

Serviciile sociale au preluat tutela copilului

Faptele s-au petrecut noaptea târziu, potrivit unor surse polițienești care investighează cazul, când mama a dus-o pe fetiță la spitalul Río Hortega din orașul Valladolid pentru că nu se simțea bine.

Acolo, personalul medical a efectuat testele corespunzătoare asupra fetiței, unde aceasta a avut un rezultat pozitiv pentru ambele substanțe. Pentru aceste fapte, însăși mama a fost reținută și arestată în spital, conform protocolului în aceste cazuri.

Citește și: O polițistă s-a deghizat în elevă ca să prindă un pedofil: „Sunt mamă și am îmbrăcat o fustă minusculă”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ulterior, agenți ai Poliției Naționale s-au deplasat în municipiul Zaratán, întrucât tatăl se afla la domiciliul familiei, pentru a fi arestat în cele din urmă de către poliție.

Mama copilului a fost reținută și arestată în spital, conform protocolului în aceste cazuri.

Mama copilului a fost reținută și arestată în spital, conform protocolului în aceste cazuri.

[Sursa foto: PixaBay]


Ambii părinți, în vârstă de 23 și 25 de ani, au fost duși în fața instanței de judecată, odată cu procedurile, în timp ce fetița a fost lăsată în grija, probabil, a bunicii sale, după cum au declarat surse din acest caz pentru EL ESPAÑOL- Noticias de Castilla y León.


Cu toate acestea, serviciile sociale ale consiliului au declarat ulterior că au preluat tutela copilului, după cum a relatat agenția Ical. La rândul lor, părinții, după ce au depus mărturie în fața judecătorului, au fost eliberați după ce au fost acuzați de o presupusă infracțiune de vătămare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si