Copilul nou născut a reușit să fie ținut în viață pe aparate la Terapie Intensivă după ce mama lui de 30 de ani s-a prăbușit în gol pe clădirea Shakespeare Towers, Burmantofts, Leeds.

Citește și: Familie distrusă de un accident cutremurător! La doar 6 ani, un băiețel și-a privit mama și sora cum se sting în urma impactului din Brăila: „Respiră mami”

Femeia a fost declarată moartă la fața locului, însă copilul a fost dus de urgență la spital și se zbate între viață și moarte.

"Femeia, în vârstă de peste 30 de ani, se afla într-o etapă târzie a sarcinii, iar copilul ei a fost născut în spital după incident și primește îngrijiri critice”, au transmis polițiștii din Leeds.

Supraviețuire miraculoasă după căderea de la etaj

Polițiștii nu cred că există „circumstanțe suspecte” în legătură cu decesul gravidei. Cea mai probabilă cauză a decesului este sinuciderea, spun autoritățile.

„Astăzi, la ora 10.24, poliția a fost contactată de serviciul de ambulanță, care a fost chemat la un incident în care o femeie a căzut de la înălțime la Shakespeare Towers, în Shakespeare Approach, Burmantofts. Femeia a murit la fața locului", mai spune poliția britanică.

Un vecin care locuiește la etajul 14 a povestit cum a auzit o „bufnitură” urmată de țipete, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Ultima discuție dintre Ioan Crișan și fiica lui. De ce s-au certat cei doi și ce a vrut să ascundă soția omului de afaceri- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

Apartamentele sunt deținute de consiliul orașului Leeds și au fost recent renovate.

O femeie însărcinată în luna a noua s-a aruncat de pe un bloc turn din Leeds

O femeie însărcinată în luna a noua s-a aruncat de pe un bloc turn din Leeds

Noi detalii despre tragedia din Shakespeare Towers

Un doctor aflat în afara serviciului s-a grăbit să o ajute pe mama însărcinată care a căzut din clădirea Shakespeare Towers- în timp ce nou-născutul ei luptă pentru viață.

Emma Atkinson este femeia care a sărit de la etajul al nouălea al Turnurilor Shakespeare din Leeds, potrivit The Sun.

Copilul femeii, care a fost numit Posie, a fost născut în spital cu cinci săptămâni prematur și primește acum îngrijiri critice.

În urma ororii, un medic în afara serviciului care locuiește în turnul de 17 etaje a ajutat-o ​​să acorde primul ajutor vital mamei de cinci copii, Emma, ​​în vârstă de 30 de ani.

Citeste si: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”- kfetele.ro

Citeste si: Momentul de cumpănă prin care a trecut mama artistei. Anca Țurcașiu, declarată moartă la naștere: "M-au scos să mă ducă spre găleată"- radioimpuls.ro

Citeste si: Vila din centrul Capitalei în care a locuit Miss România 1931 a fost scoasă la vânzare. Cine a fost Erastia Peretz și cât costă casa ei- antena3.ro

Israel Larbi, 37 de ani, a povestit cum soția sa Nana, 33 de ani, medic la Leeds General Infirmary, a alergat să acorde primul ajutor în fața blocului.

Familia Larbi locuiește în apartamentul de lângă cel din care a căzut Emma. Soțul doctoriței a povestit: "Era acasă când s-a întâmplat. A auzit zgomot pe coridor – multe strigăte. A ieșit și l-a văzut pe bărbatul care locuiește alături, el i-a spus că fiica lui a căzut. Au coborât împreună și ea a acordat primul ajutor".

"Nu a fost ușor pentru ea. Toată situația a fost traumatizantă și nu și-a revenit încă", mai spune soțul doctoriței.

Emma Atkinson

Emma Atkinson era însărcinată în luna a opta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si