Bărbatul care conducea autoturismul are 36 de ani, iar bărbatul ucis avea vârsta de 56 de ani. Impactul a fost unul puternic, iar biciclistul a fost declarat decedat.

Un alt accident mortal a avut loc, tot în cursul zilei de marți. Tragedie pe o stradă din localitatea Munteni. Un bărbat care a traversat neregulamentar strada a fost lovit de un autoturism și a murit.

Citește și: VIDEO- Un copil de 11 ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni din Giurgiu

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din verificările preliminare, polițiștii rutieri au stabilit faptul că bărbatul care conducea avea direcția de deplasare dinspre Tecuci și a accidentat un bărbat de 60 de ani.Echipajul de la Ambulanţă care a sosit la faţa locului a constatat decesul pietonului, care va fi preluat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Galaţi, în vederea efectuării necropsiei.

Citește și: Un șofer băut a lovit un biciclist, apoi a ricoșat într-un alt autoturism. O persoană și-a pierdut viața

Un șofer băut a lovit un biciclist, apoi a ricoșat într-un alt autoturism. O persoană și-a pierdut viața

Accident grav în Teleorman. O persoană și-a pierdut viața, iar alte două persoane sunt grav rănite, în urma unui accident rutier pe drumul european 70. Un șofer băut a lovit un biciclist, după care mașina a ricoșat în alt autoturism.
”Din primele verificări efectuate a reieşit faptul că în eveniment sunt implicate două autovehicule şi un biciclist.

 

Citește și: O fată de 14 ani a fost lovită de un TIR în timp ce se plimba cu bicicleta

În timp ce un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul Alexandria,  judeţul Teleorman,  conducea un autoturism din direcţia de deplasare Alexandria către Bucureşti, din cauze care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi acroşat un biciclist în vârstă de 42 de ani, din localitatea Bujoreni, ulterior intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din oraşul Zimnicea, care se deplasa din direcţia Bucureşti către Alexandria”,  a transmis Poliţia judeţeană Teleorman. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si