Un accident mortal a avut loc în jurul orei 05:20 dimineața pe drumul care face legătura dintre comunele Cilieni și Vișina. Un biciclist a fost lovit de o ambulanță privată care aparține unei firme din Mureș.

La fața locului a venit de urgență un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt și paramedicii SMURD, dar nu au mai putut să facă nimic pentru biciclist.

Citește și: Managerul Spitalului Sfântul Pantelimon a demisionat! Bogdan Socea a luat decizia la cererea ministrului Sănătății și a premierului

biciclist ucis, ambulanta privata, accident olt

În ambulanță se aflau 2 pacienți care erau transportați la dializă 

La fața locului au ajuns și oamenii legii, care fac cercetări pentru a determina cu exactitate cum s-a produs tragedia. Șoferul ambulanței a fost testa cu aparatele DrugTest și alcool test, iar ambele rezultate au fost negative.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

În ambulanța condusă de șoferul din Olt se aflau doi pacienți care erau transportați la un centru de dializă din Caracal.

„La data de 9 august 2024, în jurul orei 05:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 604, în afara localității Vișina, din județul Olt, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi acroșat un biciclist, respectiv un bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, biciclistul a decedat. Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Citește și: Amendă record pentru un bărbat din Timișoara! Totul a pornit de la o canapea

biciclist ucis, ambulanta privata, accident olt


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si