Parașatuștii ruși au atacat un bloc și un spital local. În acest moment, aceștia au ținte civile, deși ministrul rus neagă că rușii ar ataca civili.

O maternitate a fost bombardată

Maternitatea Adonis a fost bombardată în dimineața zilei de marți de armata rusă, iar bebelușii au fost evacuați și adăpostiți în buncăre antiatomice. Informațiile au fost transmise de directorul general al instituției medicale.

Citeste si: Cel puțin 17 civili ucraineni și alte zeci au fost răniți marți, după atacul forțelor ruse

" Daunele sunt severe, dar clădirea încă este în picioare. Toată lumea a fost evacuată", a transmis administratorul.

Turnul de televiziune și Palatul Administrativ din Kiev au fost bombardate noaptea trecută

Turnul de televiziune și Palatul Administrativ au fost bombardate în cursul zilei de marți, unde cel puțin 17 persoane și-au pierdut viața. Loviturile au venit la scurt timp după ce Moscova a avertizat că Rusia pregătește raiduri de mare precizie asupra unor centre de comunicații din Ucraina.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Forţele Aeriene Italiene suplimentează numărul de avioane dislocate în România. Anunțul MApN

Și un orfelinat a fost lovit puternic de un bombardament, zilele trecute. În același timp, oficiali ucraineni au anunțat că mai mulți copii au fost răniți în urma bombardamentelor rusești asupra orașului Okhtyrka, în estul regiunii Sumy.

Un spital a fost lovit de un bombardament, miercuri seară, în centrul orașului Donețk, bastion al separatiștilor proruși, în estul Ucrainei, provocând moartea unui civil.

Trupele ruse par să fi ocupat orașul Herson

Facultatea de Sociologie a fost și ea bombardată în urma rachetelor lansate noaptea trecută. 

Citeste si: O fetiță de doar 3 anișori, refugiată din Ucraina, momente de bucurie nemărginită. Ce reacție are copila când descoperă un munte de jucării de pluș

Trupele ruse par să fi ocupat orașul Herson, după ce mai multe tancuri au fost surpinse într-un sens giratoriu, la est de centrul orașului. Rușii încearcă să ocupe și orașul Harkov, al doilea cel mai mare după Kiev.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si