Un bărbat în vârstă de 40 de ani, bodyguard la o discotecă din Cajvana, a fost înjunghiat în timp ce intervenea într-un conflict în club. Rănile grave se află la nivelul hemitoracelui stâng, subclavicular. Bărbatul este stabil și conștient în prezent.

La încheierea petrecerii, în timp ce personalul strângea și se pregătea să închidă localul, un bărbat din Cajvana a intrat în club. Fiind nemulțumit că a fost scos afară de patron, a izbucnit o bătaie între el, un alt bărbat și cei doi bodyguarzi.

Bodyguardul a fost atacat cu un briceag

În timpul confruntării, bărbatul vinovat l-a înjunghiat pe unul dintre bodyguarzi în umărul stâng cu un briceag. Ulterior, atacatorul a părăsit clubul.

Victima a fost internată în secția de Chirurgie a Spitalului Județean Suceava, fără să fie afectate vase de sânge importante, astfel că viața pacientului nu a fost pusă în pericol, conform purtătorului de cuvânt al spitalului, dr. Dan Teodorovici.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz și atacatorul este acum investigat pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. Angajații Poliției orașului Cajvana vor soluționa cazul procedural.

„Mi-a pus cuțitul la gât. Nu s-a luat nicio măsură”. Doctorița din Suceava, înjunghiată de soț, face mărturii cutremurătoare

Doctorița din Suceava care a trecut prin clipe de coșmar alături de soțul ei, face mărturii cutremurătoare.

Cum a reușit să se salveze în ultima clipă.

O doctoriță din Suceava a fost înjunghiată și  bătută cu sălbăticie  de soțul ei.

Totul s-a întâmplat sub ochii copiilor care au încercat să-și apere mama.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia a povestit jurnaliștilor  observatornews.ro  că a avut două ordine de protecție și patru plângeri penale care se pare că nu au contat pentru agresor. Acesta le-a încălcat pe toate și nimeni nu l-a tras la răspundere.

Momentele înfiorătoare prin care a trecut tânăra doctoriță

Cristina, tânăra doctoriță agresată, a povestit îngrozită clipele grele prin care a trecut. 

„Mă pregăteam să ies cu copiii din casă. Am verificat camera de pe vizor, am văzut că nu este nimeni în casa scării. Am descuiat uşa, când am dat să ies, s-a năpustit de pe scări, alergând, soţul cu un cuţit în mână.  Mi-a pus cuţitul la gât, am încercat să îl împing, să mă apăr cum am putut"  , a declarat Cristina, pentru sursa menționată anterior.

Individul își abandonase fiul de doar 3 ani în scara blocului, iar acest moment de neatenție din partea lui a contituit chiar „biletul de salvare” al femeii.

„  Era deranjat că ţipă băiatul cel mare pe casa scării şi atrage atenţia şi a deschis uşa şi l-a tras înăuntru, timp în care am reuşit să scot telefonul şi să apelez la 112"  a mai spus femeia.

Din nefericire, copiii cuplului, în vârstă de un an şi jumătate şi de 3 ani au fost martorii scenelor de groază.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Cel mare ţipa la el, îl lovea, trăgea de el să nu ma lovească", a declarat Cristina pentru sursa menționată.

Agresorul a fugit ulterior, iar femeia a reușit să se încuie în casă. A durat 10 minute pentru ca autoriățile să ajungă la ea.

Citește și:  Incidente între suporterii echipelor Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti: un polițist a fost lovit cu piatra în cap

„Din momentul in care eu am apelat la 112 si pana a venit, sa repereze scara, apartamentul, eu daca nu reuseam sa ii smulg cutitul din mana, in mod sigur nu mai eram aici", a mai adăugat Cristina. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si