Close sidebar
Close sidebar

Un bolid de lux s-a făcut scrum în fața primăriei din Drobeta Turnu Severin

O mașină de zeci de mii de euro a ars aproape în totalitate la Drobeta Turnu Severin, chiar în fața primăriei.

Diana Puiu,

Un bolid de lux s-a făcut scrum în fața primăriei din Drobeta Turnu Severin

[Sursa foto: youmovies.it]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi soți și copilul lor de 3 ani se aflau în autoturism, moment în care a ibucnit focul. Au reușit să se salveze la timp, dar mașina aproape nouă a fost distrusă. Un pompier aflat în timpul liber a intervenit până la sosirea colegilor săi.
Focul a fost stins, în cele din urmă, de echipajele ISU Mehedinți. Cauza incendiului ar fi, cel mai probabil, un scurtcircuit.

Citește și: Incendiu puternic la locomotiva unui tren de marfă. Personalul feroviar a fost evacuat

Incendiu puternic la locomotiva unui tren de marfă. Personalul feroviar a fost evacuat

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineață la locomotiva unui tren de marfă în Gara Crivina. Personalul feroviar a întrerupt imediat alimentarea cu energie electrică a liniei de contact. 

Pompierii au intervenit la incendiul izbucnit sâmbătă dimineață la o locomotivă în gara Crivina. Aceștia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.  

Citește și: Un bărbat din Satu Mare a fost găsit carbonizat în propria locuință

„  În jurul orei 08.20, la ieşire din staţia Brazi (direcţia Crivina), pe firul II, la locomotiva unui tren privat de marfă s-a produs o degajare de fum.

Vagoanele din compunerea garniturii au fost retrase în Brazi, pentru a facilita accesul pompierilor  ”, a transmis CFR. 

Pentru siguranța tuturor, personalul feroviar a întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact, iar traficul feroviar de călători a fost oprit pe moment, până la finalizarea operațiunilor desfășurate de echipajele de ajutor. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și:  Cine este șoferul de autobuz din București care a accidentat mortal un pieton. Acesta lucra de 28 de ani

„Incendiul se manifestă la locomotiva unui tren de marfă. Mecanicul a întreprins masurile specifice de protecţie prin decuplarea acesteia de restul vagoanelor  ”, a transmis ISU Prahova. 

Un bărbat din Satu Mare a fost găsit carbonizat în propria locuință

Un incendiu a izbucnit, noaptea trecută, în localitatea Tur, județul Satu Mare, acolo unde o locuință a fost cuprinsă de flăcări. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a decedat. 

Din primele informații,  incendiul ar fi pornit de la o țigară, iar bărbatul dormea în timp ce flăcările i-au cuprins casa, dar și pe el.

”Ajunşi la locul solicitării,  pompierii au identificat o persoană de sex masculin cu vârsta de aproximativ 60 ani, fără semne compatibile cu viaţa. Din constatările echipajului de pompieri, incendiul a izbucnit de la o ţigară aprinsă şi lăsată nesupravegheata.

Victima a fost surprinsă, dormind în casă”,  a mai transmis  ISU Satu Mare.

Citește și:  Explozie la spălătorie

 

 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI