Close sidebar
Close sidebar

Un botosanean a fost trimis la psihiatrie dupa ce le-a spus medicilor ca a fost violat pe internet

Caz bizar pentru medicii Unitatii de Urgente de la Spitalul din Botosani. Un tanar de 35 de ani le-a calcat pragul spunand ca a fost violat. Erau pe cale sa sune la Politie, insa au renuntat la idee dupa ce barbatul a spus ca pretinsul abuz a avut loc pe Internet.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul le-a povestit medicilor ca ar fi fost violat online, pe o retea de socializare, scrie Monitorul de Botosani.

„Domnul povestea chiar cu lux de amanunte anumite detalii, de care noi chiar nu aveam nevoie sa stim. A fost supus unui consult chirurgical, totusi, dupa care directionat catre sectia de Psihiatrie, de unde putea primi ajutor cu adevarat”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD, conform sursei citate.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cadrele medicale spun ca pacientii sunt consultati si in astfel de cazuri, desi afirmatiilor lor ar putea parea bizare, la prima vedere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI