Un boxer din Marea Britanie, supranumit "viitor campion mondial", a murit subit la vârsta de 19 ani. Familia lui Jude Moore, un tânăr din Bristol, a confirmat decesul neașteptat al "luptătorului cu un talent unic", care a fost găsit mort în mod tragic. Acesta provenea din unul dintre cele mai defavorizate cartiere din Marea Britanie și  a reprezentat cu mândrie Downend, Hoddesdon și echipa Angliei.

Tânărul talentat urma să lupte la Milano

De asemenea, Jude, dublu campion național, urma să lupte la Milano în această săptămână și reprezentase echipa Three Lions la Campionatele Europene de juniori EUBC din România în 2017. 

Jude Moore - boxer

Jude Moore - boxer

[Sursa foto: Mirror]

Antrenorul principal de la Downend, Craig Turner, s-a declarat "devastat" de această pierdere și a spus că "un lider de frunte în lume s-a stins".

Citește și: Veronica s-a stins din viață împreună cu alte 12 studente în urma unui accident de autocar. Încă nu s-a găsit nici un vinovat

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Faptul că a venit din una dintre cele mai defavorizate secții din Marea Britanie pentru a face ceea ce a făcut și a realizat ceea ce a făcut este pur și simplu uimitor. Downend Boxing Club există pentru oameni ca el.

Știu că Glenn și alți boxeri fantastici din zonă nu se vor supăra că spun asta, dar cred că a fost cel mai talentat copil pe care l-am văzut venind din Bristol", a spus el.

Antrenorul lui Jude, șocat de tragedie

"A fost un star absolut, de neînlocuit. Odată ce îl întâlneai, nu-l uitai niciodată. Cred că a fost unul dintre acei copii care a fost veșnic tânăr și care pur și simplu nu era menit să îmbătrânească.

Una dintre amintirile mele preferate a fost atunci când a fost chemat ca înlocuitor de ultim moment pentru a boxa pentru Anglia împotriva unui boxer din SUA care era neînvins în 200 de meciuri”, a mai adăuga el.

"Și-a umflat pieptul, a ieșit pe "Sweet Caroline" și l-a bătut- asta și faptul că Glenn Catley a câștigat un campionat mondial sunt cele mai frumoase momente ale mele din box. Jude a trăit pentru box. A trăit și l-a respirat. Nu am mai văzut pe nimeni cu o minte atât de analitică și putea realiza statisticile tuturor campionilor la toate greutățile”, a mai precizat antrenorul.

Citește și: Tânărul de 21 de ani care a fost implicat în carambolul de pe „drumul morții” a murit

Jude Moore - boxer

Jude Moore - boxer

[Sursa foto: Mirror]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Totodată, acesta a spus devastat că băiatul a fost extraordinar și a profitat din plin de tot timpul pe care l-a avut în viață. O pagină GoFundMe a fost creată pentru a ajuta familia lui Jude cu costurile funerare, care și-a amintit de adolescent ca fiind un "tânăr de 19 ani extrem de talentat și extrem de în formă". 

"Părinții săi, Mark și Carla, și frații săi, Ethan și Beau, nu au în prezent niciun răspuns cu privire la ceea ce s-a întâmplat cu acest personaj. În timp ce nimic din ceea ce poate spune sau face cineva nu poate diminua sentimentul de pierdere pe care ei și toți cei care l-au cunoscut pe Jude îl simt, le putem arăta dragostea și sprijinul nostru printr-o donație pentru costul înmormântării", scria pe pagină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si