Close sidebar
Close sidebar

Un braconier a fost sfâșiat de o ursoaică prinsă în laț

O ursoaică a atacat un braconier, după ce aceasta a fost prinsă într-un laț. Bărbatul a mințit că a fost atacat din senin de fiară.

Diana Puiu,

Un braconier a fost sfâșiat de o ursoaică prinsă în laț

[Sursa foto: infobaragan.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat a fost atacat de o ursoaică, iar acesta a spus inițial că a fost atacat din senin. Acesta era, de fapt, braconier și a prins ursoaica într-un laț.

Citeste si: VIDEO- Un urs și-a făcut apariția la ziua de naștere a unui copil de 2 ani. Acesta a mâncat brioșele de la petrecere

Autoritățile au deschis o anchetă în urma apelului la 112, după ce bărbatul a anunțat poliția la 2.30, în noaptea de 11 septembrie, spunând că a fost atacat din senin de un urs care tocmai cobora dn pădure.
Atacul animalului a fost foarte violent și rapid, iar victima a suferit mai multe răni la mâini și picioare.

Echipajul de pe ambulanță a decis, imediat după preluare, să-l transporte la Spitalul Județean Brașov.

Pacientul a fost dus de urgență în sala de operație.

Citeste si: Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a fost atacat de urs

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Cercetările efectuate de polițiști vizează patru localnici, cu vârste cuprinse între 37 și 55 de ani, care la data de 11 septembrie 2022 au braconat un exemplat de urs brun, moment în care unul dintre aceștia a fost rănit de animal”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Un urs și-a făcut apariția la ziua de naștere a unui copil de 2 ani. Acesta a mâncat brioșele de la petrecere

Ursul a apărut neinvitat la ziua unui copil care tocmai ce împlinise 2 ani. Deși la prima vedere părea fioros, animalul s-a dovedit a fi interesat doar de brioșele de pe masă.

Citeste si: Un bărbat a fost atacat de un urs în Buzău

Petrecerea unui copil din Connecticut, care își sărbătorea aniversarea de 2 ani alături de familia și prietenii lui, a luat o întorsătură neașteptată atunci când un invitat nepoftit și-a făcut apariția.

Acesta era un urs negru care a dat iama în brioșele puse pe masă pentru invitați și a fugit cu ele, potrivit știrilor locale. 

Citeste si:  VIDEO- Un urs a fost filmat în timp ce traversa înot râul Olt

Părinții copilului, Rauf și Laura Majidian, găzduiau o petrecere pentru aniversarea de 2 ani a copilului lor când, de nicăieri, a apărut un dușman neînfricat și blănos chiar în curtea din spatele casei lor din West Hartford. Acesta a venit din pădurea din apropierea casei.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Laura Majidian a declarat pentru WTNH News că de îndată ce au văzut ursul, toți adulții prezenți au început să țipe și să adune cât mai mulți  copii  și să îi ferească de animal.

„Puțin speriată, sunt puțin speriată, dar toată lumea este în siguranță.” a mai adăugat ea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI