Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Un brad din fața curții unui gălățean a fost furat. Hoții au fugit imediat cu bradul

Un bărbat din Tecuci, județul Galați a fost victima unui furt. Bărbatului i s-a furat bradul chiar din fața curții, în prag de sărbătoare.

Maria Stiuca,

Un brad din fața curții unui gălățean a fost furat. Hoții au fugit imediat cu bradul

[Sursa foto: Captură Știrile KANALD]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi hoți „au furat” spiritul Crăciunului. Întâmplarea a avut loc la Galați, unde au furat un brad din fața curții unui bărbat.

Cum s-a petrecut evenimentul?

Tecuceanul a rămas fără bradul din fața porții, chiar în prag de Crăciun. Hoții au acționat pe întuneric, când au tăiat bradul și au fugit cu el. Bărbatul a povestit că bradul are, de fapt, valoare sentimentală, pentru că a fost plantat cu 9 ani în urmă, când s-a născut fiica sa.

Bărbatul a depus plângere la poliție

Victima furtului a depus plângere la poliție, în ceea ce privește furtul pomului. Acesta susține că îi cunoaște pe hoți, care au vrut să transforme bradul în pom de Crăciun. Mai mult, bărbatul și-a văzut bradul în curtea unor vecini de la câteva străzi departare, urmând să fie împodobit.

Autoritățile nu au luat încă nicio măsură în privința acestei situații.

Fără curent electric de Crăciun. Anunţul făcut de ENEL

Vești proaste pentru mulți români în prag de sărbători. Aceștia vor rămâne fără curent electric, a anunțat ENEL. Care sunt zonele afectate?

Mai mulți români vor rămâne fără curent, după ce Enel Distribuție Muntenia a anunțat că unele zone din București și Ilfov vor fi afectate. 

Unde se oprește energia electrică în București

Oprirea curentului rezultă în urma unor lucrări planificate de revizii, reparații și modernizări ale rețelei de distribuție, după cum anunță furnizorul.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Astfel, pe 23 decembrie, curentul electric va fi întrerupt pentru anumite lucrări în București, între orele 09-16:00, pe Str. Barajul Argeșului, Intr. Solzilor, Intr. Vârful Plaiului și Intr. Epocii.

În Ilfov, între 9:00-17:00, energia electrică va fi întreruptă în localitățile Voluntari (Pipera), pe Bulevardul Pipera Tunari nr 1D-2.

De asemenea, în intervalul orar 16:00-18:00, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică în următoarele zone, potrivit ditribuitorului Enel: Voluntari(Pipera), Str Constantin Pritopescu si adiacente, intrarea Nita Pintea, str Moldovan Micu Ioan, Scarlat Lambrino, Simion Mândrescu, Erou Chivu Dumitru, intrarea Erou Chivu Dumitru.

Aici, potrivit Enel, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă pentru montarea unui grup electrogen la PTA 3646.

Ce a transmis compania

„  E-Distribuţie Muntenia a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora.

Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții  ”, informează Enel.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI