Close sidebar
Close sidebar

Un brasovean a ajuns in coma la spital, dupa ce un vecin l-a batut in propria casa. Fetia de patru ani a victimei a fost martora scenei socante

Un barbat din Brasov a ajuns in coma la spital dupa ce a fost batut crunt de un vecin chiar in propria casa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Victima a iesit in fata usii sale, pe holul blocului, ca sa fumeze impreuna cu un prieten care venise in vizita. Un vecin nervos ca pe casa scarii e fum a dat buzna peste ei in casa si a inceput sa il loveasca cu pumnii, relateaza Stirile PRO TV.
Prietenul a plecat, lasandu-l pe barbat cu agresorul care l-a batut pana la bagat in coma.
Din pacate, fetita de patru ani pe care victima o crestea singur a asistat la scena socanta.
Barbatul este internat acum in stare grava la spitalul din Barsov, iar fiica lui a fost data temporar in grija unui asistent maternal.

Victima a iesit in fata usii sale, pe holul blocului, ca sa fumeze impreuna cu un prieten care venise in vizita.

Un vecin nervos ca pe casa scarii e fum a dat buzna peste ei in casa si a inceput sa il loveasca cu pumnii, relateaza Stirile PRO TV.

Prietenul a plecat, lasandu-l pe barbat cu agresorul care l-a batut pana la bagat in coma. Din pacate, fetita de patru ani pe care victima o crestea singur a asistat la scena socanta. Barbatul este internat acum in stare grava la spitalul din Barsov, iar fiica lui a fost data temporar in grija unui asistent maternal. 



"A scos dulapul ala de acolo cum era prins de perete si l-a batut cu dulapul in cap. Eu am vazut dulapul peste el. Era in fund langa pat, dar era, stiti cum, tasnea sangele din el" a declarat un vecin pentru Stirile PRO TV.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI