Un șofer de 51 de ani, aflat pe A1, în zona localității Săcel, a produs un accident rutier.

Citeste si: O camionetă a luat foc în timp ce șoferul încerca să o parcheze

”Din primele cercetări rezultă că, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Deva – Sibiu, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din mun. București, din cauze care urmează a fi stabilite, a pierdut controlul d irecției de deplasare intrând în coliziune violență cu glisiera mediană.

Din păcate, conducătorul auto a decedat în urmă impactului, se află singur în mașină. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului”, anunță polițiștii sibieni.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Banda 2 a sensului de mers spre Deva este blocată, iar traficul este restricționat.

Citeste si: O tânără aflată sub influența alcoolului a ajuns la spital, după ce a pierdut controlul volanului

O tânără aflată sub influența alcoolului a ajuns la spital, după ce a pierdut controlul volanului

O tânără de 28 de ani din localitatea Târgu Neamț a fost rănită grav, după ce o intrat cu autotueismul într-un post transformat electric.

Tânăra de 28 de ani a ajuns la spital după ce a pierdut controlulul volanului.

Citeste si: Taximetriștii au intrat în panică după ce au aflat de introducerea plății cu cardul: „Dacă plăteşte cash, mai ciuguleşti ceva”

„Din cercetări preliminare efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce o tânără, de 28 de ani, din Târgu Neamţ, conducea un autoturism, din direcţia Târgu Neamţ spre Timişeşti, ar fi pierdut controlul asupra  direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil, după care şi-ar fi continuat deplasarea, pe

o distanţă de aproximativ 500 de metri, acroşând un branşament de gaz şi intrând în coliziune cu un post de transformare electric. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătoarei auto”,  a afirmat Ciofu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si