Acest munte de gunoi troneaza de mai bine de 10 ani pe strada Munteniei din sectorul 1 al capitalei. Cel care le-a adunat spune ca acelea sunt lucruri personale pe care le foloseste!

Vecinii sunt disperati atat de miros, cat si de peisajul in sine! Lucru pe care il confirma chiar si locatarul responsabil de aceasta piramida de gunoi!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pana acum, Politia Locala n-a putut sa faca altceva decat sa ii dea amenzi. 12 la numar in valoare de 2000 de lei fiecare. Toate au fost achitate! Insa gunoiul e tot acolo si creste de la un an la altul!

Demersuri au fost facute pana si la Directia de Sanatate Publica. Institutie care a pasat problema inapoi la Politia Locala!

Din documentele de la taxe si impozite apare ca proprietarul, tatal celor doua persoane care locuiesc acolo, a decedat, iar in lipsa unei situatii juridice clare a imobilului si a unui ordin judecatoresc, nu se poate face nimic!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si