Close sidebar
Close sidebar

Un bucurestean l-a dat in judecata pe Barack Obama! Romanul e convins ca a fost "lucrat" de americani! Povestea celui mai bizar proces ajuns in instantele din Romania

Un bucurestean l-a dat in judecata pe Barack Obama si a chemat in instanta mai multe autoritati din Statele Unite si Romania.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un barbat din Bucuresti a deschis probabil cel mai bizar proces din cate s-au vazut prin tribunalele din Romania. Nicolae T. l-a chemat in instanta pe Barack Obama, Presedintele Statelor Unite, intregul staff de la Casa Alba, Ambasada SUA in Romania, pe sefii FBI, pe Procurorul General al Statelor Unite, Congresul si Senatul SUA, CIA, generali din US Army precum si conducerea Fox News. Barbatul nu s-a oprit aici: i-a chemat „la bara” pe Traian Basescu si intreaga lui familie, fiicele, sotia, fratele si cumnata.

Traian Basescu a fost chemat in instanta impreuna cu toata familia

Barbatul se razboieste cu statul roman si cel american de cativa ani buni, dupa ce solicitarea lui de a candida la alegerile prezidentiale din 2009 a fost respinsa pe motiv ca nu a fost insotita de lista de semnaturi. Ulterior, cererea lui a ajuns si la Curtea Constitutionala, care, de asemenea, a respins-o.

De atunci, bucuresteanul nu si-a mai gasit linistea si se considera o victima a sistemului, fiind convins ca americanii si-au bagat coada.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Procesul impotriva lui Obama a debutat in vara, cu o cerere de recuzare a judecatoarei Draghici Alis Catalina, care a fost respinsa ca netimbrata. In final, curtea i-a respins actiunea, nu inainte de a-l amenda pe petent cu 700 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI