Close sidebar
Close sidebar

Un cadavru a fost descoperit pe Olt în județul Vâlcea!

Cadavrul unei persoane a fost găsit astăzi plutind pe râul Olt.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din primele cercetări ale polițiștilor se pare că este cadavrul unei femei. Descoperirea a fost făcută pe râul Olt în comuna Prundeni, sat Calina, lângă fosta balastieră.

Citeste si: Mama copiilor bătuți cu bestialitate de tată a vorbit! Mărturia femeii este șocantă: "A mai omorât un om, a făcut puşcărie"

La fața locului intervine un echipaj de pompieri militari.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Este vorba de o femeie în vâstă de 82 ani găsită decedata, plutind pe râul Olt comuna Prundeni, sat Calina lângă fosta balastiera. Femeie este dată dispărută de aproximativ 2 saptămâni, de la locuința de domiciliu din com Dobroteasa Jud.

Olt, aceasta ar fi fost cunoscută cu afecțiuni psihice.

Citeste si: Mama copiilor bătuți cu bestialitate de tată a vorbit! Mărturia femeii este șocantă: "A mai omorât un om, a făcut puşcărie"

Cadavrul nu ar prezenta urme vizibile de agresiune, cadavrul o sa fie transportat la SML.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI