Close sidebar
Close sidebar

Un caine a salvat viata unui barbat care s-a accidentat in Muntii Semenic! Cum a fost posibil acest lucru?

Un caine al jandarmilor, a salvat viata unui barbat de 40 de ani, care s-a accidentat dupa ce a cazut cu bicicleta in Muntii Semenic. Barbatul nu se putea misca, iar cainele l-a protejat si l-a incalzit pana la sosirea salvatorilor.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Am fost solicitati de urgenta, deoarece un barbat a cazut cu bicicleta in zona Muntelui Semenic si nu putea sa se miste. In urma unui apel primit prin sistemul unic 112, luni, in jurul orei 22,00, jandarmii montani din cadrul postului Valiug s-au deplasat, in cel mai scurt timp, in zona Platoului Semenic, pentru a acorda primul ajutor unui barbat in varsta de 40 de ani, din municipiul Resita, care s-a accidentat dupa ce a cazut cu bicicleta. Primul salvator al barbatului a fost un caine, care(...) s-a asezat langa victima si l-a protejat, incalzindu-l cu corpul sau. Patrupedul a ramas langa el pana la sosirea jandarmilor", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Caras-Severin, Marius Sandulescu.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

La sosirea jandarmilor, ciclistul acuza dureri in zona claviculei si se afla intr-o stare usoara de hipotermie. La fata locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanta Caras-Severin pentru a transporta persoana la spital. Pana la refacerea fizica a ciclistului, bicicleta se afla in custodia Postului de Jandarmi Valiug, iar cainele a ramas in zona de responsabilitate, pentru a interveni si in alte cazuri, daca situatia o va impune, a mai precizat Marius Sandulescu.

sursa: agerpres.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI