Incidentul a avut loc in zona Splai Bahlui, aproape de centrul orasului, unde doi caini au sarit un gard si au atacat o tanara  care trecea pe strada. In apararea fetei au intervenit tatal acesteia, precum si un vecin de pe strada, ambii fiind atacati si ei de caini.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro



La fata locului au ajuns un echipaj al SMURD si un altul de la Serviciul Judetean de Ambulanta, toate cele trei persoane fiind transportate la spital. Primele informatii arata ca unul dintre barbati este in stare mai grava, potrivit presei locale.

Citeste si: Panica la bordul unui Boeing cu 162 de pasageri! Avionul, in pericol sa cada in Marea Neagra

Serviciul de Ambulanta Judetean Iasi a fost solicitat sa intervina pentru doua victime care prezentau plagi muscate de caine. A fost dirijat de urgenta un echipaj cu asistent medical iar la locul solicitarii a gasita o tanara de 22 ani cu plagi muscate la genunchiul stang si la mana stanga si un barbat de 66 de ani cu plaga muscata de membru superior drept.

Dupa acordarea asistentei medicale de urgenta, victimele au fost transportate la Spitalul Sf. Spiridon. A treia victima a fost preluata de un echipaj SMURD”, a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al Ambulantei Iasi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si