Close sidebar
Close sidebar

Un caine de lupta a mutilat un trecator din Iasi. A iesit din curte si l-a muscat- Alte doua persoane sunt ranite la spital

Trei persoane au ajuns la spital, duminica dupa-amiaza, una dintre ele in stare grava, dupa ce au fost atacate de doi caini din rasa Boxer care au sarit gardul unei case, incidentul avand loc pe o strada din municipiul Iasi.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc in zona Splai Bahlui, aproape de centrul orasului, unde doi caini au sarit un gard si au atacat o tanara  care trecea pe strada. In apararea fetei au intervenit tatal acesteia, precum si un vecin de pe strada, ambii fiind atacati si ei de caini.



La fata locului au ajuns un echipaj al SMURD si un altul de la Serviciul Judetean de Ambulanta, toate cele trei persoane fiind transportate la spital. Primele informatii arata ca unul dintre barbati este in stare mai grava, potrivit presei locale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Serviciul de Ambulanta Judetean Iasi a fost solicitat sa intervina pentru doua victime care prezentau plagi muscate de caine. A fost dirijat de urgenta un echipaj cu asistent medical iar la locul solicitarii a gasita o tanara de 22 ani cu plagi muscate la genunchiul stang si la mana stanga si un barbat de 66 de ani cu plaga muscata de membru superior drept.

Dupa acordarea asistentei medicale de urgenta, victimele au fost transportate la Spitalul Sf. Spiridon. A treia victima a fost preluata de un echipaj SMURD”, a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al Ambulantei Iasi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI