Sosiți de urgență la fața locului, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au salvat patrupedul, care se afla în pericol (din cauza lesei cu care era legat) și l-au introdus în balconul apartamentului.

Câinele fusese lăsat nesupravegheat

Potrivit informațiilor primite de la fața locului, proprietarii patrupedului nu se aflau în locuință la momentul incidentului, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu.

Citeste si: Accident mortal la Mânăstirea Cernica. O mașină a intrat într-un grup de persoane în curtea lăcașului de cult

"Pompierii militari ai Detaşamentului Sibiu au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pentru salvarea unui câine rămas blocat în lesă în exteriorul balconului unui apartament situat la etajul I al unui bloc din municipiul Sibiu, str. Maramureşului. La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere şi o autoscară. Sosiţi la faţa locului, pompierii au salvat patrupedul, care se afla în pericol (din cauza lesei cu care era legat) şi l-au introdus în balconul apartamentului. Din informaţiile primite de la faţa locului, proprietarii nu se aflau acasă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Un câine lăsat legat în balcon a fost salvat de pompierii din Sibiu. Animalul a sărit pe geam și s-a blocat în lesă

Citeste si: Accident mortal în Capitală. Un bărbat s-a stins din viață după ce s-a ciocnit violent cu un autobuz STB

De asemenea, ISU Sibiu le-a mulţumit celor care au sunat la 112 pentru salvarea câinelui.

Citeste si: O fetiță pe bicicletă a fost lovită de mașină pe trotuar în Neamț. Bărbatul care se afla la volanul mașinii a vrut să evite un accident

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si