Un cal care se plimba agale pe sosea, chiar in fata unui centru comercial... nimic neobisnuit, ar spune echipajul politiei locale din imagini! Priviti cum masina agentilor trece chiar pe langa armasarul plictisit de viata. Nu zaboveste nicio clipa, ba din contra. Soferul face sensul giratoriu si se indeparteaza.

Indiferenta agentilor locali l-a suparat pe primarul din targu Jiu, care a inceput o ancheta la politia locala.

Chiar si seful instituiei risca o pedeapsa severa. "Risca mai multe persoane sa suporte consecintele unei astfel de situatii, dar astept un raport pe care sa mi-l prezinte seful politiei locale despre intamplarea de ieri o incalcare atat de grava a unui om de ordine chiar nu poate fi tratata superficial", spune Aurel Popescu, primarul de acolo. 

In buricul orasului, el circula pe banda intai cu calul! Sunt imagini incredibile, surprinse in zona garii constanta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Priviti cum calul se duce spre dreapta, dar stapanul e necrutator. Il biciuieste si ramane pe banda intai, unde are-n plan sa incalce toate regulile de circulatie.

Este rosu la semafor, iar soferii au oprit pe banda a doua.... dar nu si calaretul! Omul trece nestigherit pe langa masini si strabate intersectia cu tupeu.

Credeati ca le-ati vazut pe toate? Ei bine, tot in Constanta, dar pe un bulevard mult mai mare, un carutas intra si el in atentia soferilor. In timp ce merge, ilegal, pe sosea, ii cade din caruta  un sac cu pet-uri. 

Totul se intampla chiar in mijlocul strazii.

Cu acelasi tupeu ca si tovarasul lui calaret, carutasul opreste pe banda intai, coboara si incepe sa-si stranga sticlele din plastic.

Din pacate, pe acesti indivizi nu-i sperie nimic. Desi sunt amendati ori de cate ori sunt prinsi in fapt, oamenii nu-si achita sanctiunile, ci se intorc la vechile obiceiuri. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si