Doi bărbați, de 28 de ani și 34 de ani, și o tânără de 21 de ani, au fost agresorii care au lovit un bărbat 45 de ani.

Polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Bacău au fost sesizați pe data de 22 octombrie cu privire la agresiunea din tren.

Citeste si: Un polițist a fost filmat în timp ce lovea un bărbat pe peronul unei gări

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că, bărbatul de 45 de ani ar fi călătorit cu trenul pe ruta Ghimeș-Buzău. Între Stația CFR Onești și Borzești, o persoană necunoscută l-ar fi agresat fizic, pe fondul unui conflict spontan. Ulterior, acesta ar fi apelat telefonic alte persoane care l-ar fi așteptat în gara Căiuți, unde toți trei l-ar fi agresat pe bărbat și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că agresorii sunt din comuna Căiuți. Cei trei suspecți au fost conduși la audieri.

Citeste si: Un tren de pasageri a lovit un camion

Un polițist a fost filmat în timp ce lovea un bărbat pe peronul unei gări

Incidentul s-a petrecut în gara din Tușnad Băi, atunci când un călător a fost dat jos din tren și lovit de un polițist de la Transporturi Feroviare Brașov.

Un polițist de la Transporturi Feroviare este Bacau fiind filmat când lovea un tânăr în gară. Acest incident a avut loc pe data de 24 iuie și a fost filmat.

Citeste si: Autocarul ”salvează” trenul românesc

„În cadrul Secţiei Regionale de Transporturi Braşov au fost demarate verificări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor în care a avut loc evenimentul din data de 24 iulie 2022, pe peronul 1 al gării din  localitatea Băile Tuşnad, fiind declanşată cercetarea disciplinară a poliţistului care a lovit cu bastonul persoana implicată în scandal, precum şi întocmirea unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”,  a precizat Maria Plumbu, purtător de cuvânt al IPJ Harghita. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si