Metroul circula în sistem pendulă, duminică după-amiază, între stațiile Mihai Bravu și Eroilor 1 şi Eroilor 1- Crângaşi, din cauză unui călător care a căzut peste calea ferată, iar linia este blocată.

Citeste si: VIDEO- Incident la stația de metrou Piața Romană. Circulația trenurilor, oprită în centrul Bucureștiului

"Astăzi, 07.08.2022, la ora 14:39, în staţia de metrou Piaţa Unirii 1, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid.

Circulaţia trenurilor a fost reorganizată la linia 1 şi se circulă în sistem pendulă între staţiile Mihai Bravu şi Eroilor 1 şi Eroilor 1- Crângaşi. Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor", precizează Metrorex într-un comunicat transmis Agerpres.

Citeste si: Întârzieri la metrourile din București

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municpiului București-Brigada de Poliție pentru Transport Public a fost informată, în cursul zilei de duminică, că un bărbat a căzut pe calea ferată și a fost lovit de tren. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a efectua mai multe verificări.


Cercetările continuă pentru a se stabili dacă a fost vorba de un accident sau de o sinucidere.

Un alt incident a avut loc recent la o stație de metrou din Capitală

Un incident a avut loc pe data de 21 iulie la metrou, între stațiile Piața Romană și Universitate. Un vagon al unuia dintre trenurile care circulau pe magistrala 2 a avut probleme la sistemul de frânare. 

Citeste si: VIDEO- Gest extrem la metrou. O femeie s-a aruncat pe șine în stația Piața Victoriei

Cei care se aflau în metrou la momentul producerii incidentului susțin că s-a văzut o lumină puternică, după care mijlocul de transport în comun s-a oprit. 

Citeste si:  Descoperire macabră într-o pădure din Argeș. Cadavru în stare de putrefacție, recuperat de salvamontiști

Reprezentanții ISU București-Ilfov au precizat că unul dintre vagoanele trenului ar fi avut probleme la sistemul de frânare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si