Close sidebar
Close sidebar

Un călător a murit într-un tramvai din Capitală. Ce a dus la decesul acestuia

Un bărbat de 54 de ani a murit în noaptea de joi spre vineri într-un tramvai din Capitală.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incident într-un tramvai din Capitală, în noaptea de joi spre vineri. Un bărbat de 54 de ani a murit în mijlocul de transport. Tramvaiul circula pe linia 1, pe șoseaua Ștefan cel Mare.

Citește și: Un autoturism a căzut de pe pod pe liniile de tramvai

Polițiștii și un echipaj de la Ambulanță au ajuns la fața locului, au încercat să îl resusciteze, însă fără succes. Cauza decesului ar fi, cel mai probabil, un infarct.
Trupul bărbatul a fost preluat de medicii legiști și dus la INML.

Circulația tramvaielor a fost oprită până la finalizarea cercetărilor.

Citește și: Două persoane au fost grav rănite în urma unei coliziuni între două TIR-uri

Accident în Arad. Un autoturism a căzut de pe pod pe liniile de tramvai 

Accident în județul Arad, iar o persoană a fost rănită. Un autoturism a căzut de pe pod direct pe liniile de tramvai.

Citește și: FOTO- O adolescentă de 18 ani a fost amendată de controlorul STB, iar ceea ce a urmat este incredibil! „Ne completăm”

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

”Accident rutier pe podul din Micălaca. Autoturism căzut de pe pod, pe  linile de tramvai  ”,  a transmis, miercuri dimineaţă, ISU Arad.
O autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD intervin la fața locului. O persoană a fost rănită.

Citește și:  Tânăr de 17 ani, mort într-un accident rutier în Italia. El urma să-și sărbătorească majoratul

Două persoane au fost grav rănite în urma unei coliziuni între două TIR-uri

Două TIR-uri s-au ciocnit la limita dintre judeţele Arad şi Timiş, în această dimineață. Doi bărbați au fost grav răniți în urma impactului. 

Impactul  a avut loc la intrarea în localitatea Satu Mare din judeţul Arad, dinspre comuna Periam, judeţul Timiş. 

Citește și: VIDEO- Lovită pe trecerea de pietoni, în stare gravă la spital

”La ora 05:47 am fost solicitaţi să intervenim în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Satu Mare (judeţul Arad) dinspre comuna Periam.  De urgenţă s-au deplasat la locul evenimentului, în sprijin, pompierii din cadrul Staţiei Sânnicolau Mare cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii: "Un apartament pentru ei pe credit, dar cu un avans destul de mare, 100 de mii de lire s-au dat atunci"- radioimpuls.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Din cadrul ISU Arad au intervenit pompieri cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD cu medic. La faţa locului au fost trimise 2 ambulanţe SAJ”, a transmis ISU Timiş.

Citește și:  Un român a făcut prăpăd pe șosele după ce s-a urcat beat la volan. Totul a avut loc la ora 10 dimineața

”Din primele informaţii este vorba de 1 persoană încarcerată, şoferul unuia dintre autocamioane. Mai există 1 victimă din acelaşi autocamion, aceasta fiind în stare gravă. Alte două persoane din celalalt autocamion sunt evaluate de echipajele medicale, sunt în viaţă, cooperante”,  a transmis ISU Arad.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI