Close sidebar
Close sidebar

UPDATE: Un călător s-a legat cu cătușe de șina de metrou, la Piața Unirii 2. Bărbatul striga: „ Opriți păcănelele!”. De ce a recurs la acest gest?

Întâmplare halucinantă miercuri dimineață, la Piața Unirii 2. Un călător s-a legat cu cătușe de șina de metrou, la Piața Unirii 2. Bărbatul striga „opriți păcănelele” sau „lăsați trenul să treacă”, având și un banner asupra lui.

Estera Maria,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incident la metroul Piața Unirii 2. Un călător s-a legat, în cursul zilei de marți, cu cătușe de o șină a metroului. Angajații Metrorex, cei ai ISU, dar și polițiștii, au intervenit pentru a-l scoate în siguranță de pe calea de rulare.

Circulația trenurilor se desfășoară în sistem pendulă între stațiile Eroii Revoluției- Universitate.

Citește și: Doi turiști au rămas șocați când au descoperit ce se ascunde în camera lor de hotel

Update 12:20- Potrivit Metrorex, persoana imobilizată a fost scoasă din cale. Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată în condiţii normale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pompierii au reușit să-i taie cătușele cu un flex, iar polițiștii l-au scos în cătușe.

Un călător s-a legat cu cătușe de șina de metrou, la Piața Unirii 2.

Bărbatul striga: „Opriți păcănelele!”/ Salvatorii au intervenit/ Persoana imobilizată a fost scoasă de pe șină

[Sursa foto: mainnews.ro]

Un călător s-a legat cu cătușe de șina de metrou, la Piața Unirii 2

„Metrorex informează că astăzi, 08.08.2023, în jurul orei 11:20, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe linia 2, direcţia Berceni, un călător a pătruns în calea de rulare, imobilizându-se de şină cu un dispozitiv metalic de prindere (cătuşe).

Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din şina a 3-a şi a anunţat organele abilitate pentru intervenţie. La acest moment, personalul Metrorex şi personalul Brigăzii de Poliţie şi ISU intervin pentru a extrage călătorul din calea de rulare în condiţii de siguranţă”, a anunţat compania, potrivit news.ro

Circulația trenurilor a fost reorganizată și se merge în sistem pendulă între stațiile Eroii Revoluției- Universitate, linia 1.

Citește și: VIDEO- Crima din Mangalia: Agresoarea a vrut să își ascundă urmele și a trimis mesaje de pe telefonul victimei: ”Alina nu avea parolă la telefon, nu ascundea de nimeni nimic”

Conform procedurilor interne, Organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, a mai anunţat Metrorex.

Bărbatul striga „opriți păcănelele” sau „lăsați trenul să treacă”, având și un banner asupra lui.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI