Purtatorul de cuvant al companiei CFR, Oana Branzan, a declarat, pentru News.ro, ca accidentul a avut loc in jurul orei 06.30, pe Magistrala 909, ruta Alexandria- Rosiori Nord, la iesirea din statia Rosiori Est catre Rosiori Nord.

Potrivit primelor informatii, accidentul s-a produs din cauza soferului camionului, care la trecerea la nivel cu calea ferata, semnalizata cu Crucea Sfantului Andrei, nu a respectat indicatorul rutier si a fost lovit de trenul Regio 9362, care circula pe ruta Alexandria- Rosiori Nord.

CITESTE SI: Accident teribil! A fost la cativa centimetri de moarte, insa a scapat cu viata. Chiar si medicii s-au mirat cand au vazut imaginile de la accident

In urma accidentului, calatorii nu au fost raniti, acestia fiind coborati din tren si preluati cu autobuze pentru a fi dusi la destinatie, a declarat purtatorul de cuvant al CFR Calatori, Alina Predescu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Trenul implicat in accident a fost retras din zona accidentului, iar alte doua trenuri care circulau pe linia unde s-a produs accidentul au fost anulate pe distanta Rosiori Est- Rosiori Nord.

Camionul lovit de tren, care transporta navete cu bere, va fi ridicat cu o macara de pe linie, dupa ce marfa va fi mutata intr-un alt tir.

Traficul feroviar dinspre statia Rosiori Est spre Rosiori Nord este oprita de peste trei ore, urmand sa fie reluat dupa ce camionul va fi ridicat de pe linie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si