Potrivit presei locale, atât camionul cât și cele opt autoturisme pe care le transporta au ars în întregime. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Citește și: Accident grav în Argeș. Patru tineri au ajuns la spital

Incendiul ar fi pornit de la una dintre roțile camionului, spun pompierii.

„În această noapte, în jurul orei 01:00, pompierii arădeni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un automarfar încărcat cu opt autoturisme, pe A1, la km 535 – sensul de

mers Timișoara-Nadlac", au anunțat reprezentanții ISU Arad.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă

[Sursa foto: Aradon.ro]

Ce au găsit pompierii la locul intervenției

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă la remorca autotrenului și la capul tractor, potrivit Aradon.

În urma incendiului, autotrenul și cele opt autoturisme au ars în totalitate. Din fericire nu s-au înregistrat victime. "Cauza probabilă a producerii incendiului a fost efectul termic determinat de frecarea unei roți a remorcii pe timpul deplasării”, mai spun pompierii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cum se circulă în România, vineri dimineața

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române  informează că, vineri dimineață la ora 7.00, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Ninge ușor, fiind depus un strat de zăpadă  de 1 cm în județul Gorj, pe DN 67 C, km.

24-34, între Novaci și Rânca. Se acționează cu autospeciale de deszăpezire. De asemenea, ninge ușor, însă fără depunere pe carosabil, în județele Bistrița-Năsăud (DN 17 Pasul Tihuța) și Harghita (DN 12 Toplița-Gheorgheni și DN 15 Toplița-Borsec).

Se circulă în condiții de ceață densă, vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri, sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele Argeș, Brăila, Constanța, Gorj, Iași, Tulcea, Vaslui și Vâlcea.

Ceața afectează vizibilitatea în trafic între 50 și 100 de metri pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzilor A2 București-Constanța și A4 Ovidiu-Agigea, dar și pe autostrada A1 București-Pitești, pe tronsonul kilometric 80-120, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri.

Pe autostrada A3 Câmpia Turzii-Nădășelu, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață, cu vizibilitate cuprinsă între 100 și 200 de metri, iar între km. 35-60 și  22-10 vizibilitatea scade sub 100 de metri.

Pe celelalte artere rutiere principale se circulă în condițiile unui carosabil umed, fără probleme de vizibilitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si