Potrivit politistilor din Buzau, circulatia rutiera pe DN 2 C, in apropiere de localitatea Padina, este complet blocata dupa ce un camion incarcat cu 42 tone de azotat de amoniu s-a rasturnat pe sensul de mers catre Ialomita, fiind prezente la fata locului echipaje de politie si pompieri.

In urma incidentului nu au rezultat victime, dar sunt scurgeri de combustibil din TIR.
 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Citeste si: Accident de cosmar in Maramures! Un camion plin cu nisip s-a rasturnat peste un autoturism! Victimele s-au tarat sa iasa din masina

A fost instituita o zona de siguranta de 800 de metri, dar masinile sunt oprite de Politie la peste 1 kilometru distanta de locul accidentului.

In operatiune sunt implicate echipaje de pompieri de la ISU Buzau, iar pompierii voluntari de la Padina au venit si cu un buldoexcavator pentru a indeparta sacii cu azotat cazuti pe sosea. De asemenea, pompierii au decuplat bornele bateriei camionului, care este inmatriculat in Bulgaria.

Pompierii sustin ca situatia este sub control.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si