Close sidebar
Close sidebar

Un camion încărcat cu tone de rumeguș a fost cuprins de flăcări, pe o stradă din Oradea. Pompierii, intervenție contracronometru

Pompierii au intervenit de urgență pe o stradă din Oradea, unde flăcările au curprins un camion încărcat cu rumeguș.

Elena Tasca,

Camion încărcat cu tone rumeguș, cuprins de flăcări

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un camion încărcat cu peste 30 de tone de rumeguș a fost cuprins de flăcări într-o parcare de pe strada Șoseaua Borșului, din Oradea. Pompierii au intervenit de urgență.

Camion încărcat cu tone de rumeguș, cuprins de flăcări

Un incendiu violent a izbucnit asupra unui autocamion. TIR-ul, aflat într-o parcare de pe strada Șoseaua Borșului, era încărcat cu peste 30 de tone de rumeguș. 

Pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările și pentru a preveni extinderea incendiului. Lupta pompierilor cu incendiul a durat aproximativ 15 minute. Flăcările au fost stinse, iar nicio persoană nu a fost rănită.

Pagubele au fost de ordin material.

Flăcările au distrus complet capul tractor și au ars 7.5 tone de brichete de rumeguș. De asemenea, incendiul a afectat aproximativ 40% din prelata remorcii din apropiere.

Potrivit primelor informații, cauza care a dus la izbucnirea flăcărilor a fost de natură electrică.

Citește și: 12 persoane, printre care și un copil, evacuate din locuințe. S-a dat alarma după ce a izbucnit un incendiu într-un apartament din Năvodari

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Accident teribil în Germania. Polițiștii au început să plângă când au văzut locul impactului- antena3.ro

Camion încărcat cu tone rumeguș, cuprins de flăcări

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Ce au transmis autoritățile

"Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor au acționat joi, 24 octombrie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion încărcat cu peste 30 de tone de brichete din rumeguș, aflat într-o parcare.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor în dimineața acestei zile, în jurul orei 04.20,

la fața locului deplasându-se, în cel mai scurt timp, pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu două autospeciale de stingere și cu ambulanța SMURD a subunității. La sosirea echipajelor de pompieri, flăcările se manifestau deosebit de violent la întregul cap tractor, la o parte din încărcătură și parțial, la prelata unei remorci parcate la circa 1.50 metri de focare.

Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în aproximativ 15 minute, reușind să salveze circa 25 tone de brichete din rumeguș și remorca aflată în imediata proximitate.

Incendiul, a cărui cauză probabilă a fost de natură electrică, s-a soldat cu arderea capului tractor și a circa 7.5 tone de brichete de rumeguș, flăcările afectând totodată și aproximativ 40% din prelata remorcii din apropiere", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Citește și: VIDEO TIR în flăcări pe Valea Oltului! Trei ore a durat ca incendiul să fie stins

Camion încărcat cu tone rumeguș, cuprins de flăcări

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI