O adevarata tragedie zguduie lumea sportiva din Botosani. Cosmin Aluchenesei a murit la numai 15 ani, pe un pat spital de la sectia de pediatrie a spitalului Judetean Botosani, in urma unei accidentari banale la un antrenament.

Saptamana trecuta, Cosmin Aluchenesei se afla in cantonament cu lotul national de lupte la Bacau. Joi, 27 aprilie, a suferit o accidentare aparent banala.

"Mi-a spus ca s-a accidentat in sala, la picioar, catre sold.

A cazut pe o parte. Era incalzit si nu prea simtea durerea. Vineri a sunat-o pe mama. si i-a spus 'Mama, imi este rau!'. Il durea tare si spunea ca se simtea rau in tot corpul. A plecat la urgente cu varul nevestei, acolo la Bacau", spune tatal baiatului.

A urmat apoi o drama cumplita. Tatal baiatului spune ca fiul sau a fost trimis acasa de medici, iar durerile si starea de rau au continuat, scrie adevarul.ro.

"Medicii de acolo i-au spus ca nu are nimic si i-au dat niste pastile si unguent. si i-au spus sa stea la pat 7 zile. L-au trimis apoi acasa. Dar el tot se simtea rau", mai povesteste tatal sportivului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Deoarece se simtea tot rau, baiatul s-a dus sa caute ajutor si la Spitalul de Pediatrie din Bacau

" A plecat in camera dupa antrenament. Dimineata a spus ca are o durere in sold. S-a dus cu unchiul sau la spital, a facut o raza, i-au spus ca nu are nimic, are o intindere, 7 zile sa faca pauza. A plecat pe picioarele lui, simtea doar o durere in sold“, spune antrenorul Catalin Matache.

Disperat si cu o stare de rau permanenta, copilul a dorit sa vina acasa, la ai sai. Baiatul a luat un maxi-taxi si a plecat la parintii sai, in Botosani.

Drama sportivului a continuat si aici. Doar cu unguente si analgezice, starea tanarului s-a agravat. Sambata, 29 aprilie, parintii l-au dus la Urgente, abia se mai tinea pe picioare.

"L-au luat sudorile, ii venea sa vomite si spunea ca-l doare tot corpul. De la sold si pana la piept. L-am dus la Urgente la Botosani, am zis ca-s specialisti, ca-s medici. Statea saracul, cu capul in jos.

Abia se tinea, avea greata si varsaturi. Acolo mi-au spus ca va fi om, in trei zile il pune pe picioare. Cum l-a pus pe picioare pe tata, asa l-au pus si pe Cosmin ”, rememoreaza tatal baiatului.

Totodata, din cele spuse de rude, medicii nu si-au imaginat ca starea sportivului s-ar putea agrava pana la deces. "Spuneau ca nimeni nu-si imagina ca infectia sa ajunga din penis in plaman", spune Constantin Aluchenesei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din pacate, tanarul a murit in urma cu cateva zile. Parintii sunt revolatati ca fiul lor nu a avut parte de tratamentul adecvat, dar au declarat ca nu vor sa depuna reclamatie. Nimic nu le poate aduce copilul inapoi.

Citeste mai mult aici

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si