Fiica artistului, Nona Anton, a vorbit la Romania TV despre modul suspect in care tatal ei si-a pierdut viata. Ea a spus ca sambata, 27 ianuarie, barbatul a fost dus de doua ori de Ambulanta la centrul de primiri urgente de la Spitalul Municipal Roman, dar in ambele cazuri, medicii nu au considerat necesara internarea cantaretului si au decis sa il trimita acasa.

Ei bine, la nici 24 de ore, solistul a decedat. "Mama a chemat ambulanta pe 27, de dimineata. Tata acuza umflaturi, transpiratie si tuse. A venit un echipaj si i-a preluat pe amandoi la spital cu viroza. Aici le-au facut o glucoza si la 12:30- 13:00 au venit amandoi acasa. Tata a inceput sa scuipe sange si am chemat iar ambulanta. Au ajuns la 15:30 si ne-au certat. Ne-au zis ca ce facem? Ca Ambulanta nu e taxi. I-am facut valiza, i-am pus tot, crezand ca il interneaza, dar i-au facut glucoza si un calmant si l-au trimis acasa. Tata urla ca il doare in stanga, ca nu mai poate, dar nu le-a pasat", a povestit Nona Anton.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cei de la adevarul.ro au incercat sa ia legatura cu Maria Andrici, directoarea Spitalului Municipal Roman, dar aceasta nu a raspuns apelurilor telefonice.

Acest caz nu este singular in spitalul roman, in urma cu mai putin de trei saptamani, o tanara gravida si-a pierdut viata in mod subit.

Familia solistului spune ca nu isi va gasi linistea pana cand nu va afla cauzele exacte care au dus la moartea lui Nelu Sarbu si daca acesta putea fi salvat daca medicii actionau la timp. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si