Close sidebar
Close sidebar

Un cantaret renumit este acuzat ca a sechestrat mai multe femei, pe care le supune unor abuzuri sexuale si le-ar filma

Cantaretul R Kelly este acuzat ca tine mai multe femei pe proprietatea sa, pe care le supune unor abuzuri sexuale. Viata acestora ar fi controlata in detaliu, inclusiv cand trebuie sa doarma si sa manance. Dupa ce acuzatiile au aparut in presa, R Kelly le-a negat vehement prin intermediul avocatei sale, relateaza BBC News.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

=Intr-un material BuzzFeed, cantaretul R Kelly est acuzat ca tine mai multe femei intr-un „cult abuziv”. in total, sase tinere, toate cu varsta peste 18 ani, ar locui pe proprietatea cantaretului, de care s-ar fi apropiat in incercarea de a-si lansa cariera muzicala.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Trei familii sustin ca nu au mai vorbit cu fiicele lor de cateva luni, iar acestea sunt controlate in intregime. Mai precis, cantaretul ar decide ce sa manance, cum sa se imbrace, cand sa se spele, cand sa doarma si cand sa se angajeze in acte sexuale, care ar fi filmate de el, scrie Libertatea.
Citeste continuarea AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI