În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un ansamblu rutier, format din cap tractor marca ”DAF” și semiremorcă, condus de un cetăţean iranian, în vârstă de 39 de ani.

Polițiștii de frontieră au constatat că acel cap de tractor figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autoritățile belgiene.

Citește și: VIDEO- Cine este liderul grupării Hell's Angels extrădat în SUA. Românul acuzat de trafic de droguri ar fi comandat uciderea unor rivali

Cetățeanul iranian a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziționat capul tractor prin cumpărare și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta figura ca fiind căutat pentru confiscare.

Capul de tractor are o valoare aproximativă de 432.000 de lei. El a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, potrivit Breaking News Giurgiu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. A plouat cu bani pe o autostradă din Spania. Peste 20.000 de euro au zburat pe geamul unei mașini

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 alin. 1 din Codul Penal.

Un român a fost prins încercând să treacă granița în Elveția cu mii de euro băgați în lenjeria intimă

Un român în vârstă de 37 de ani a fost prins încercând să treacă ilegal granița dintre Austria și Elveția cu câteva mii de euro ascunși în lenjeria intimă. Oamenii legii l-au prins în flagrant delict și au găsit urme de cocaină pe pachetele de bani. Individul a primit acum un ordin de sancționare pentru acest lucru.

Citește și: Gest bizar al unui polițist: S-a urcat cu picioarele pe capota unei mașini pe care a oprit-o în trafic

Faptele datează de la sfârșitul lunii aprilie a anului trecut, atunci când un român în vârstă de 37 de ani a intrat în Elveția dinspre Germania, prin Austria, la punctul de trecere a frontierei din Au SG.

Acestea le-a mărturisit vameșilor că avea asupra sa suma de 9500 de euro în numerar. Sumele de până la 10.000 de euro trebuie declarate în scris la administrația vamală.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Amalia Enache, probleme la o benzinărie. Prezentatoarea de știri, uimită de gestul unui bărbat: ,,Eu trebuie să îi mulțumesc”

Chiar dacă declarat că are asupra sa o sumă mare de bani în numerar, în urma controlului de frontieră, vameșii au identificat mai mulți bani, pe care românul îi ascunsese.

Au fost identificate două pachete de bani în valoare totală de 8.000 de euro. Un pachet cu bancnote de 100 și 50 de euro era ascuns sub bancheta din spate a autoturismului, iar un al doilea pachet cu bancnote de 100 de euro în pantalonii bărbatului. Administrația vamală a confiscat banii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si