Cand au iesit, speriati, din case vila vecina lumina cerul: flacari uriase au invaluit, la miezul noptii, constructia impunatoare cu etaj si mansarda. Vestea buna avea sa vina odata cu pompierii.

La momentul exploziei produse, se pare, in subsol, casa era pustie. In spatele necazului abatut peste propritar, s-ar afla insa detalii socante!

Desi cercetarile sunt inca in desfasurare, primele indicii arata ca focul a fost pus.

De cine exact, asta cauta acum sa afle anchetatorii plecand de la o informatie cruciala: proprietarul, un om de afaceri din oras, avea datorii la camatari.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

„Mobilul producerii incendiului a fost declansarea unui incendiu la etajul superior, dupa care a coborat si a dat drumul la gaze la nivelul inferior. Asta explica si faptul ca apelul la 112 s-a dat cu incendiu la etaj superior, iar in timpul apelului a avut loc si deflagratia”, a declarat Eugen Chirita- purt. De cuv. I.S.U. Galati.

In urma unor decizii prost inspirate, proprietarul ar fi pierdut casa in favoarea camatarilor, carora trebuia sa le-o "predea" cat de curand.

Numai ca omul si-a scos o parte din bunuri din casa si a plecat, la putin timp dupa ce s-a inserat. Acum ar fi in strainatate pentru cateva zile.

„Am luat 50 000 de euro, le-am dat inapoi 20 000. Mai ramasese o diferenta de 30 000 de euro. Casa a fost evaluate la 10 miliarde. Executorul mi-a vandut-o cu 3 miliarde, desi casa nu era girata toata.

Era girat numai parterul si etajul. Etajul 2 si mansarda nu erau girate. I-am spus executorului: de ce o vinzi daca nu era gajata? A ridicat din umeri si au facut ce au vrut si la instanta de fond”, spune Nicu bezman, proprietarul casei. 

Politistii sunt cei care vor descurca itele acestui caz. O echipa de criminalisti a cercetat centimetru cu centimetru casa si incearca sa afle cine este piromanul.

„In cauza s-a intocmit un dosar penal de cercetare sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere. Politistii efectueaza cercetari  pentru stabilirea conditiilor in care s-a produs evenimentul”, a declarat Delia Rogojina- purt. de cuv. I.P.J. Galati.

Peste trei zile, proprietarul casei va ajunge in tara. Atunci el va sta de vorba cu politistii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si