Un atelaj a fost spulberat, luni dimineață, în urma unui accident rutier petrecut în Neamț. Căruțașul a fost rănit. Autoritățile au fost anunțate la ora 06.26, atunci când și cadrele medicale au ajuns la fața locului. Căruțașul a fost transportat la spital, iar un tânăr aflat în utilaj a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: Bacău: O mașină a fost spulberată pe calea ferată. Șoferul a decedat în urma impactului

Căruțașul și un tânăr de 22 de ani au fost răniți

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că în timp ce un bărbat de 58 ani, din Săvineşti, se deplasa cu o autoutilitară pe DN, 15, ar fi intrat în coliziune un atelaj hipo condus de un bărbat de 37 de ani, din Mărgineni, ce circula în faţa sa, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul anchetei“, a transmis Poliţia Neamţ.

Citeste si: Accident rutier în Buzău: un autoturism s-a ciocnit cu o maşină condusă de un bărbat băut şi fără permis

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tot în această dimineață, un alt autovehicul destinat transportului de călători a fost implicat într-un accident rutier, iar o persoană a suferit leziuni. Accidentul a avut loc din cauza faptului că un bărbat, de 37 de ani, care conducea un autoturism nu a dat prioritate unui autobuz.

O mașină a fost spulberată pe calea ferată. Șoferul a decedat în urma impactului

Un bărbat a murit după ce maşina în care se afla a fost lovită de tren,în Bacău.

TRaficul feroviar a fost blocat. Accidentul feroviar a avut loc în comuna Sascut, Bacău, unde  traficul feroviar  a fost blocat.

Citeste si:  Şeful Serviciului Imigrări din Galaţi a murit în urma unui accident rutier. TIR-ul implicat era condus de un ucrainean

”În tren se aflau 25 de călători. Aceştia nu prezintă marcă traumatică. Se lucrează la descarcerare, degajare autoturism şi la reluarea traficului”, a precizat ISU Bacău.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si