Declarația vine chiar din partea actorului, la CNN,unde i-a îndemnat pe participanții la ceremonie să boicoteze evenimentul. 

S-a luat decizia să nu fie permis acest lucru

Nu există lucru mai important pe care-l poate face Academia americană de Film decât să-i ofere (lui Zelenski, n.red.) ocazia să ne vorbească nouă, tuturor (la ceremonia Oscarurilor, n.red.). Din ce înţeleg eu, s-a luat decizia să nu fie permis acest lucru.

Citeste si: Cine este pilotul care s-a prăbușit ieri cu avionul de acrobație în Prahova

Dacă se va întâmpla asta, cred că va fi cel mai dezgustător moment din istoria Hollywood-ului şi sper să nu se întâmple aşa ceva. Dacă se va ajunge la aşa ceva, eu îmi voi distruge trofeele în public. Aceste momente pot reprezenta sfârşitul visului pentru copiii noştri... Cu toate acestea, Ucraina va câştiga lupta! Din punctul meu de vedere, nu există nicio îndoială în această privinţă. Ucraina va câştiga lupta, iar întrebarea care se pune este unde vom fi noi în acel moment”, a declarat Sean Penn, actor și regizor. 

Volodimir Zelenski negociază pentru a interveni la ceremonia de decernare a premiilor Oscar

Preşedintele ucranean Volodimir Zelenski poartă negocieri pentru a interveni duminică seara, prin videoconferinţă, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acest lucru ar putea avea loc în contextul în care Academia de cinema americană vrea o seară destinsă, în vederea recuceririi audienţei, care să se concentreze asupra celei de a şaptea arte, dar care nu o poate face din cauza Războiului rus din Ucraina, transmite AFP.

Citeste si: VIDEO| Un jucător de polo de la CS Dinamo a murit în timpul unui meci cu Rapid

Fostul actor, în vârstă de 44 de ani, devenit un star în ţara sa în urma serialului ”Servitorul poporului”, ar putea lua cuvântul fie în direct, pe ecrane, aşa cum a făcut-o în parlamentele mai multor ţări din Occident, fie printr-un mesaj preînregistrat.

Participarea sa la ceremonie a fost sugerată de umorista Amy Schumer, una dintre cele trei prezentatoare a celei de-a 94-a ediţii a Oscarurilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si