Tamayo Perry, în vârstă de 49 de ani, a murit după ce a fost atacat de un rechin, lângă Oahu, în Hawaii. Actorul a jucat în al patrulea film din "Pirații din Caraibe", potrivit informațiilor transmise de news.sky.com.

Doliu în lumea filmului. Tamayo Perry a murit  

Tamayo Perry a murit într-un mod tragic. La vârsta de 49 de ani, celebrul actor a murit făcând surf, după ce a fost atacat de un rechin.

Tragedia a avut loc lângă Oahu, în Hawaii, sub ochii oamenilor de pe plajă. Un avertisment ar fi înștiințat oamenii că în apă, în regiunea respectivă, nu ar exista rechini.

Citește și: Trei copii și doi adulți au murit într-un atac de proporții, în Crimeea. Peste 100 de victime se zbat între viață și moarte

Tamayo Perry

[Sursa foto: Profimedia]

”Tamayo a fost un navigator legendar și foarte respectat.

O pierdere tragică”, a declarat primarul din Honolulu, Rick Blangiard.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Momentul în care Tamayo Perry a fost atacat de rechin a fost sesizat autorităților de un om de pe plajă. La fața locului, pe plaja Malaekahana, au ajuns imediat autoritățile. Medicii au încercat să îl salveze pe Tamayo Perry.

Din păcate, actorul care a jucat în al patrulea film Pirații din Caraibe a murit.

Tamayo Perry avea o pasiune pentru surf și pentru mare. Bărbatul a lucrat ca salvamar pe North Shore. Tamayo și-a început cariera în departamentul de siguranță oceanică în iulie 2016.

Citește și: VIDEO Accident grav cu ambulanța! Patru persoane au ajuns la spital, după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate

Tamayo Perry

[Sursa foto: Profimedia]

”Este bine cunoscut pe North Shore. Este un surfer profesionist cunoscut în întreaga lume. Personalitatea lui Tamayo era contagioasă și, pe cât de mult îl iubeau oamenii, el îi iubea pe toți ceilalți mai mult”, a declarat un coleg de-al lui Tamayo.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si