Michel Elias Germani, în vârstă de 65 de ani, proprietarul brandului Germani Jewellery, a fost arestat luni în legătură cu un jaf armat. Potrivit declarațiilor date în primă fază de reprezentanții poliției, în luna ianuarie, el și un membru al personalului său au fost amenințați de doi bărbați, care se dădeau drept clienți, în magazinul său din clădirea Queen Victoria din Sydney.

Citește și: Singurul animal din lume care nu poate merge cu spatele: Există peste 5800 de specii de mamifere, însă doar una nu poate acest lucru

Unul dintre hoți a amenințat angajata cu un cuțit, iar celălalt a cerut acces la seif. Cei doi indivizi i-ar fi legat pe Germani și pe angajata sa de mâini și picioare, după care au fugit din magazin cu o captură valoroasă de bijuterii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Două persoane au fost arestate luna trecută pentru presupusul jaf al magazinului de bijuterii al lui Michel Elias Germani. Marţea trecută, poliţia a declarat că ceva "nu pare în regulă" în legătură cu presupusul jaf, iar luni, Germani a fost arestat pentru înscenarea jafului.

Bijutierul nu a depus momentan cerere pentru a fi eliberat pe cauțiune

Michel Elias Germani a comparut marți în fața tribunalului local Downing Centre, fiind acuzat de poliție că a planificat și coordonat jaf-ul propriului magazin și a încercat să fraudeze o companie de asigurări.

Inspectorul Doueihi a declarat că angajata rănită în atac era "absolut traumatizată" și nu știa de presupusul jaf pus la cale chiar de patronul său.

Citește și: Un tânăr este cercetat penal după ce a făcut cumpărături online cu cardul altei persoane, în valoare de 50.000 de lei

"A fost ameninţată cu violenţă cu un cuţit, legată cu cablu de picioare şi de mâini...

ea credea că este vorba de un jaf adevărat", a declarat inspectorul.

Germani a fost acuzat de furt calificat şi lipsire de libertate, publicare de materiale false sau înşelătoare pentru a obţine bunuri, tentativă de obţinere necinstită a unui avantaj financiar prin înşelăciune, şi participare la un grup infracţional şi contribuţie la activităţi infracţionale. Până în prezent, el nu a depus nicio cerere de eliberare pe cauţiune.

Citește și: O copilă, de doi ani, a găsit un șarpe veninos în casă. Ce s-a întâmplat cu tatăl care a sărit să-și apere fetița


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si