Alberto Grasu, cântărețul de trap, s-a ales cu un dosar penal, după ce s-a filmat și a publicat un videoclip pe rețelele de socializare în timp ce trage cu pistolul. Arma pe care a folosit-o tânărul de 19 ani este neletală, dar nu este supusă autorizării.

Citește și: Un tânăr de 26 de ani avea o armă de vampir în bagajul de mână de la aeroport. Ce a urmat

Delia Săndulachi, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

”Pe imagini se vede cum cântărețul de trap, ramură a hip-hopului, execută un foc de armă în plan vertical. Polițiștii au deschis dosar penal și au confiscat pistolul .”, transmite Delia Săndulachi, corespondent Kanal D.

Nu este prima dată când artistul este implicat într-un scandal

Artistul, care are 250.000 de urmăritori pe Instagram și milioane de vizualizări pe Youtube, pare că vrea să creeze mai multe probe pe bandă rulantă pentru polițiști decât melodii.

”Cântărețul a mai fost implicat și în alt scandal.

Alături de un grup de prieteni a petrecut în urmă cu un an, de Revelion, într-o vilă din București. La final, mai multe camere au fost vandalizate, iar proprietarul a depus plângere la poliție.”, transmite Delia Săndulachi, corespondent Kanal D.

În cadrul audierilor, prietenii alături de care a petrecut Alberto Grasu s-au dat drept infractori de drept comun în alte spețe sau turiști străini.

Artistul a recunoscut că petrecerea a scăpat de sub control, atunci când s-a trezit cu petrecăreți neinvitați, atrași de faima lui. Proprietarul a estimat, la acel moment, pagube în valoare de 20.000-30.000 de euro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si