Dorinel Munteanu (50 de ani), cel mai selecționat jucător din istoria echipei naționale, traversează momente delicate după ce a suferit o operație. Fostul mare fotbalist a suferit în Franța o intervenție chirurgicală la șold, după ce ajunsese aproape să nu mai poată să meargă din cauza unei artroze la șoldul drept, cauza principală a bolii fiind suprasolicitarea articulației din perioada în care a jucat fotbal, notează Gazeta sporturilor. 

”Mi-a fost teamă. M-am dus cu frică pe masa de operație. De ceva vreme tot au apărut durerile, eu credeam că e de la mușchii inghinali, dar erau tot mai mari și apoi le simțeam sus, pe spate. Plus că nu mai puteam să merg normal, șchiopătam și spatele mă durea îngrozitor”, a declarat Dorinel pentru gsp.ro. ”Intervenția a durat cam două ore, mi-au pus o proteză la șold, iar șocul cel mai mare a fost că a doua zi mi-au dat drumul să plec acasă, pe picioarele mele. Acum n-am dureri deloc, merg normal, nu mai șchiopătez deloc.”, a completat Munteanu pentru sursa citată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si