Daună majoră suferită de Mircea Mario Şandru, iluzionistul supranumit ”Magicianul Mario”, care a fost jefuit în seara zilei de 14 decembrie, în timp ce se afla în sală, la concertul de Crăciun al lui Ştefan Bănică jr, desfăşurat la Sala Palatului. Artistul este foarte dezamăgit de întâmplare, în contextul în care parcarea era plătită, hoţii furând din maşină o mulţime de lucruri cu valoare doar pentru păgubit. În acest context, Mario a postat un mesaj disperat, în care le cere hoţilor să-i returneze recuzita sustrasă, promiţându-le acestora că îşi va retrage plângerea în acest caz. 

”Aseară am fost la concertul lui Ştefan Bănică la Sala Palatului, iar maşina mi-a fost spartă in plin concert si mi-au furat toate geantile cu recuzita si costume de scena, am luat bineinteles cam tot ce se putea dintr-o maşină gata închisă (un mixer Beringer cu tot cu cabluri, un microfon Shure, 2 laptop-uri un Dell cu toata contabilitatea din 2009 până acum...mii de poze si filmări, documente etc. Încă un Samsung ce puneam muzica la scenă, asta mai puţin important, 2 telefoane, camera de bord cu tot cu cablu si încărcător, un ceas de damă şi un parfum....si mai multe mărunţişuri care nu ma interesează).
La ora 18:00 am parcat maşina în faţă Săli Palatului unde este casa de bilete, unde era culmea si un paznic gata echipat, si a venit bineinteles si ,,taxatorul" parcări sa imi ia 10 lei (parcarea fiind cu plata).

La 18:30 am intrat in Sala Palatului, iar la ora 22:00 cand sa terminat am ajuns la masina si am găsit-o goală....

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Am chemat poliţia, criminalistica, poze amprente declaratii...s-a facut 3 dimineaţa.
Hoţii nu au ce face cu recuzita, si o sa o arunce la gunoi... 2 geamantane negre din imagine si o geanta sport. Alea le vreau inapoi si laptopul Dell Vostro.... ATÂT!!! Restul sa face ce vrea cu ele... sa le trimită prin curier cu nume anonim sau fictiv (Vasile Ion) la adresa: Str. Ciocârliei nr 98A loc. Cumpăna, jud. Constanţa sau sa ma contacteze direct si retrag orice declaraţie si totul e ok. Iar pentru cei ce gasesc aceste genţi OFER RECOMPENSA!!!”,
a notat Magicianul Mario pe Facebook. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si