Conform documentului, pe perioada stării de alertă, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închi s, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, pe toată durata prezenței în oricare din spațiile închise ale incintei.

Citeste si: Dezastru în școlile din Germania! Numărul cazurilor de coronavirus a explodat

"Masca de protecție nu ne oferă o protecție absolută"

Masca de protecție nu ne oferă o protecție absolută împotriva coronavirusului. Este foarte adevărat că toate măsurile trebuie respectate. În schimb, purtarea măștii de protecție poate crea un fals sentiment de încredere și de protecție absolută, iar acest lucru este fals”, a spus medicul Radu Țincu la Realitatea Plus.

”Omul care poartă mască de protecție nu înseamnă că poate sfida celelalte reguli. Masca de protecție purtată necorespunzător sau incorect o perioadă lungă de timp într-o zonă aglomerată, nu mai este eficientă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Noul concurent al emisiunii „Puterea Dragostei”, refuzat categoric de o concurentă din casă

Tocmai din acest motiv trebuie să coroborăm toate măsurile de protecție: distanțarea fizică, masca de protecție și igiena personală”, a mai spus medicul Radu Țincu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si