Femeia a fost gasita moarta in casa, in propria locuinta. Din primele cercetari se pare ca ea ar fi luat o supradoza de medicamente. Cel care a descoperit cadavrul si care ulterior a anuntat Politia a fost chiar sotul ei, Bogdan Minescu.

Toti cei care i-au fost pacienti, dar si oamenii care au cunoscut-o au marturisit ca sunt socati si nu isi imagineaza de ce "cel mai iubitor medic din Braila" a decis sa isi puna capat zilelor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In momentul de fata apropiatii nu isi explica ce a determinat-o pe femeie sa isi puna capat zilelor. Ea a lasat si un bilet de ADIO in care a scris "Problemele de sanatate nu ma mai lasa sa continui".

Apropiatii si cunoscutii spun ca ea a fost macinata in ultima perioada de niste probleme de sanatate si ca ar fi suferit si de depresie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si