Cunoscutul milionar, Marius Ivan, fondatorul Dufa și Henkel în vârstă de 64 de ani, a murit sâmbătă, 24 iunie, în Sinaia, la Cota 1400. Acesta a dorit să-și facă o fotografie pe o creastă, la Cota 1400. După un moment de neatenție, s-a dezechilibrat și a căzut în gol, într-o râpă de 50 de metri.

Marius Ivan își începuse afacerile în România imediat după Revoluție

Trupul neînsuflețit al lui Marius Ivan a fost recuperat luni seară de salvamontiști. Familia lui Marian Ivan a anunțat că înmormântarea acestuia va avea loc joi, 29 iunie, lui se pregătește acum de înmormântare.

Citește și: S-a dezechilibrat și a căzut într-o râpă. Un bărbat a murit la Cota 1400 în Sinaia. Un moment de neatenție i-a fost fatal

Marius Ivan era cunoscut sub porecla  Gigantul” nu doar pentru succesul său în afaceri, cât și datorită staturii sale impunătoare – avea o înălțime impresionantă de 2.04 metri. În anii ’90, a susținut financiar echipa de baschet a Craiovei. De altfel, acesta este și sportul pe care l-a practicat timp de 16 ani la Universitatea Craiova, fiind selecționat, de câteva ori, și în lotul național, conform Puterea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Milionarul și-a început afacerile în România imediat după Revoluție, cu importuri de produse de larg consum din Germania. După aceea, a reușit să creeze branduri de succes precum Dufa și Henkel Bautechnik România.

Omul de afaceri craiovean a fost un jucător important și în domeniul imobiliar – a construit, printre altele, complexul de birouri North Gate din București, estimat la 21 de milioane de euro la momentul respectiv, potrivit RomaniaTv.

Marius Ivan s-a născut în Craiova, unde a absolvit Facultatea de Științe Economice. Omul de afaceri are trei copii, o fată și doi băieți.

Un bătrân de 89 de ani, căutat de salvamontiștii maramureșeni, după ce a plecat la cules de ciuperci

Salvamontiștii maramureșeni caută încă de duminică seară un bărbat în vârstă de 89 de ani, fără probleme medicale, care a plecat în pădure la cules de ciuperci.

El nu a mai revenit acasă și nici nu a apărut în locul în care era stabilit punctul de întâlnire cu rudele. După 5 ore de la dispariția bărbatului, rudele acestuia au dat alarma sunând la 112.

Citește și: Doi studenți străini, electrocutați pe tren după ce s-au urcat pe vagoane să își facă poze, lângă Gara Craiova

Un bătrân de 89 de ani, căutat de salvamontiștii maramureșeni, după ce a plecat la cules de ciuperci.

Un bătrân de 89 de ani, căutat de salvamontiștii maramureșeni, după ce a plecat la cules de ciuperci.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Salvatorii montani ai SPJ Salvamont Maramures s-au constituit în 2 echipe de cautare si au plecat de la baza Cavnic spre zona mentionata mai sus.

Vor fi utilizate în cautarea batranului echipamentele din dotarea serviciului, utv-ul pentru deplasarea in zona cu acces dificil precum si drona cu termoviziune si binoclul cu termoviziune si telemetrie”, potrivit Salvamont Maramureș.

Căutările de duminică au fost întrerupte spre dimineață, după mai bine de 6 ore. Traseul pe care se presupunea că ar fi coborât bătrânul, potrivit spuselor apropiaților, a fost verificat din scoarță în scoarță, inclusiv cu drona cu termoviziune. Din nefericire, salvatorii nu au găsit nimic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si