Close sidebar
Close sidebar

Un celebru om de afaceri din România a murit

Omul de afaceri Stelian Chiforescu s-a stins din viață marți seară în mod fulgerător.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Stelian Chiforescu era unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Suceava, ocupa funcția de vicepreședinte al Aqua Carpatica și era proprietarul hotelului Dorna. 

Citeste si: Doliu printre medici. Un renumit doctor a murit în urma unui infarct

De-a lungul timpului a cochetat și cu politica, dar s-a retras din această zonă de ani buni. Stelian Chiforescu avea 58 de ani, iar decesul a survenit în mod cu totul neașteptat, scrie  monitorulsv.ro.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: A murit comisarul Traian Tandin: ”O legendă a Poliției Române”

Omul de afaceri a fost la o clinică de cardiologie din Cluj, unde i-au fost montate două stenturi. Operația a decurs normal și părea că totul va fi bine, dar starea de sănătate s-a înrăutățit brusc și toate eforturile medicilor de a-l menține în viață au fost zadarnice. Stelian Chiforescu va fi înmormântat sâmbătă, la Vatra Dornei.

Citeste si: Doliu in muzica! Indragita cantareata avea cancer

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI