Fostul prezentator tv Doru Braia (67 de ani), care pe vremuri făcea audiență la Național TV sau la OTV, este pe tușă de câțiva ani, întâmpinând probleme serioase cu partea financiară. Cum nici cu sănătatea nu stă prea bine, Braia se mulțumește să comenteze ce se întâmplă în spațiul public, cu precădere în viața politică dâmbovițeană.

Citeste si: MIRACOL în cazul lui Bogdan! S-a născut a doua oară! Tânărul de 20 de ani a fost salvat de medicii din Turcia! Mesajul SUPERB transmis de familie!

Desființat în nenumărate rânduri de Mircea Badea, Doru Braia recunoaște că recent s-a simțit răzbunat după ce Teodor Emi l-a făcut KO pe moderator în doar 5 secunde. ”M-a făcut de zeci de ori ”securist”, ”stalinist”, ”jigodie”, ”spurcăciune”, etc, în emisiunile lui și pe aici, pe Facebook... Un singur pumn m-a răzbunat!”,  a notat Braia, fericit că rivalul său a fost umilit. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si