Carabinierii au primit numeroase plângeri în legătură cu un român care, timp de câteva zile, a cerșit în mod agresiv. Mai mult, situația s-a agravat atunci când bărbatul reacționa violent în momentul în care oamenii încercau să-l evite sau să-l îndepărteze.

Citește și: Incredibil! O femeie susține examenul de bacalaureat la vârsta de 90 de ani. Aceasta visează să ajungă învățătoare

Ca urmare, oamenii legii au intervenit și au pus capăt comportamentului agresiv al românului prin blocarea și reținerea sa pentru o perioadă de 48 de ore.

Hotărârea a fost emisă de comisarul de poliție Emanuele Ricifari din Agrigento.

Românul a plâns în fața polițiștilor și le-a spus că are nevoie de bani pentru că este bolnav

În decursul celor 48 de ore, românului, care are rezidență oficială în Palma di Montechiaro, i s-a impus o restricție de a nu păși pe Via Atenea și Porta di Ponte, două locuri unde obișnuia să-și desfășoare activitatea zilnic, dar și în zonele adiacente.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Alexandru și-a încheiat socotelile cu viața în închisoare. Românul a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a ucis cu sânge rece soția

Polițiștii de la secția Volanti au fost cei care au intervenit și l-a oprit pentru control pe românul în cauză. Oamenii legii erau familiarizați cu zona și cunoșteau de ceva timp faptul că acest cerșetorul, care era și invalid, provoca probleme și hărțuia oamenii pe stradă într-un mod persistent.

Cu toate acestea, carabinierii au reușit să-l prindă în flagrant delict, asta pentru că bărbatul obișnuia să plece imediat ce observa o mașină de patrulare sau prezența polițiștilor în zonă. În acel moment, românul a început să se plângă că este bolnav și că are o nevoie urgentă de bani.

Citește și: Noi detalii în cazul morții Anicăi Panfile! S-a aflat cine este criminalul româncei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si