Mașina, un Audi A8, se afla pe o paltformă, iar şoferul, cetățean bulgar, conducea o autoutilitară. Poliţiştii de frontieră constănțeni au hotărât să facă cercetări în acest caz, descoperind astfel că autoturismul era căutat de autoritățile din Norvegia.

Citeste si: Accident cumplit. 13 oameni au murit după ce un TIR a spulberat un microbuz în Ucraina

Bolid de lux, confiscat în vamă la Ostrov

Conform unui comunicat, „în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat verificări amănunţite cu privire la autoturismul tractat, în urma cărora au constatat că maşina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Norvegia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Autoturismul, evaluat la aproximativ 90.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, pentru continuarea verificărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au precizat polițiștii de frontieră de la vama Ostrov.

Citeste si: Un pensionar în vârstă de 70 de ani și-a uitat rucsacul cu economiile de o viață într-un autobuz din Capitală. Își luase adio de la bani, dar a avut parte de o surpriză neașteptată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si