Close sidebar
Close sidebar

Un cetățean care și-a aruncat gunoiul într-un loc nepermis s-a trezit cu el înapoi peste gard

Un primar din Olt a găsit rezolvare la problema unui cetățean. Acesta i-a aruncat cu buldoexcavatorul gunoiul înapoi peste gard.

Diana Puiu,

Un cetățean care și-a aruncat gunoiul într-un loc nepermis s-a trezit cu el înapoi peste gard

[Sursa foto: dozer.ro]

DISTRIBUIE
acest articol

Un primar dintr-o comună olteană a găsit o soluție la comportamentul unui localnic. Acesta a scos gunoiul la poartă, iar primarul l-a aruncat înapoi peste gard cu buldoexcavatorul.

Citeste si: Garda de Mediu a dat amenzi de 300.000 de lei în București, Ilfov și Giurgiu

Întâmplarea a avut loc în comuna Giuvărăști, chiar pe strada principală din comună.
Comuna se pregătește de sărbătoarea din weekend, atunci când vor sărbători Sfinţii Constantin şi Elena, urmând să aibă loc mai multe evenimente în centrul localității.

Citeste si: Groapă de gunoi clandestină, în județul Satu Mare. O primărie aruncă mizeria la marginea localității și o acoperă cu pământ

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Noi i-am făcut frumos la poartă, i-am făcut curat, şi în loc să pună o găleată de apă la pomişorii ăia, pentru că am pus nişte tuia, nişte betula pendula, mesteacănul ăla frumos, s-a trezit să pună la poartă gunoi. Dar asta face de când sunt eu la primărie. Este o doamnă, mai este şi medic de familie (n. red.- într-o localitate din Teleorman, conform declaraţiilor edilului).

Tot gunoiul din curte îl aruncă ba la vecini, ba la primărie, ba nu ştiu pe unde, numai unde trebuie nu-l duce.

Citeste si: Primăria din Timișoara, amendată pentru mizeria din parcuri

Aruncă absolut orice, la ea în curte nu pune. Nu face ca ceilalţi cetăţeni, să-l pună în pubelă, să vină maşina să-l ia, îl ia şi-l aruncă la vecini.

Se învecinează cu nişte terenuri unde pun oamenii grădină şi-l aruncă şi la oamenii ăia acolo...“, a precizat primarul Daniel Pană, pentru „Adevărul“.

Edilul este supărat și pe faptul că familia respectivă ar fi folosit ierbicid pentru combaterea buruienilor și a afectat și arbuștii proaspăt plantați.

Citeste si: Mesaj RO-Alert în Iași, după ce un incendiu a izbucnit la un depozit de gunoaie

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI