"Frontul atmosferic sau sistemul noros este la granita de sud-vest a Romaniei. Intra de astazi si se estimeaza ca, pana marti, la ora 23:00, o sa fie acoprite cu nori si ploi urmatoarele zone: Banat, Crisana, vestul Olteniei si chiar sa treaca si in vestul Transilvaniei. Este vorba despre averse care pot sa fie si insemnate cantitativ, adica sa lase pana maine seara si 40 sau si peste 40-50 l/mp, sunt intensificari ale vantului, izolat cu caracter de vijelii, descarcari electrice, izolat grindina, instabilitate, ca in miez de vara.

Sistemul acesta va avansa treptat catre restul tarii, dar foarte incet. De fapt, partea de vest a tarii, vestul, sud-vestul, vor avea chiar pana miercuri instabilitate accentuata, inclusiv zona de munte. Speram ca si in Capitala, pe miercuri, sa ne racorim cu averse.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Sfarsitul de saptamana va fi bun, inclusiv la mare. Nu se raceste foarte tare, se racoreste, in vestul tarii mai mult, 23-24 de grade maximele, pana miercuri, in restul tarii — pana la 30 de grade vom avea in continuare.

Vremea este mai calda decat normal", a explicat metrorologul Elena Cordoneanu, potrivit Realitatea Tv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si